Abonnement

Kom først i billetkøen og andre fordele

Det er pt. kun muligt at tegne abbonnement til de forestillinger, der arrangeres af Teaterforeningen Bornholm - men det dækker til gengæld størstedelen af forestillingerne på Rønne Theater.
Ordningen administreres af Teaterforeningen Bornholm.

Der er flere fordele ved at tegne abonnement:

  • billetrabat
  • tilbud om teaterejser
  • stor sandsynlighed for at sikre sig pladser
  • billetter tilsendes
  • mulighed for at få Bonusbilletter


ABONNEMENT Tegn et abonnement i Teaterforeningen Bornholm og vælg frit mellem alle forestillingerne. Man kan bestille lige så mange forestillinger, det skal være, men skal bestille mindst 3 for at få billetrabat. Abonnementstegningen kan foregå her på hjemmesiden ved at trykke på: Billetbestilling. (Bemærk at linket indtil videre går til Teaterforeningen Bornholms hjemmeside).

Abonnementstegningen foregår i den rækkefølge, bestillingerne indgår. Ved overtegning forsøger vi at fordele A-, B-, C-billetter og afslag, således at den enkelte bliver ramt mindst muligt. Abonnementet er bindende for hele sæsonen, dvs. man hæfter for hele beløbet. Er man forhindret i at komme til en forestilling, og man henvender sig i god tid før forestillingen, bytter Teaterforeningen billetterne til en anden forestilling, hvis det er muligt. Teaterforeningen beregner sig et ekspeditionsgebyr på kr. 15,00.

BONUSBILLET Har man bestilt mindst 4 forestillinger, kan man få en gratis bonusforestilling.

BETALINGEN Når Teaterforeningen Bornholm har fået bestillingen, modtager man girokort og billetter medio august. Betalingen kan, hvis det ønskes, opdeles i 2 rater. 1. rate skal betales 1. september, og 2. rate 1. november. Skal Teaterforeningen rykke for indbetalingerne opkræves et rykkergebyr på kr. 30,00. Se også Billetpriser

ABONNEMENTSGEBYR Abonnementsgebyr for sæsonen 2018/2019 er kr. 55 pr. person.

PLADSER OG KATEGORIER Pladserne vil normalt være nummererede. Rønne Theater udbyder typisk kategori A, kategori B og C pladser som f.eks. parterre, ”søjlepladser” og 2. række sidebalkon. Se Salsoversigten over Rønne Theater!