Klassisk på Kanten 2018

Oplev det virtuose klassiske sammenstød

  • Walentin Mckenzie 2

På sporet af den
menneskelige grænse

KPK 18 vil præsentere bornholmerne, og alle andre gæster til Kulturugen, for en koncert med afsæt i et klassisk repertoire og det virtuose i fuldt fokus.

Traditionen tro vil der foregå et møde på scenen i Rønne Theater. Tidligere har det været Flamenco, der mødte klassisk europæisk musik, Barok har mødt folkemusikken, koncertmusik har mødt filmmusik - men i ’18 skal vi på sporet af essensen som musiker. Vi skal overvære mødet mellem menneske og instrument! Vi skal dyrke det skarpe sammenstød mellem muskler og materiel. Vi skal overvære grænsen for den menneskelige formåen.

Duo Walentin & McKenzie møder Bjarke Mogensen og Andrea Pellegrini i et virtuost og ekvilibristisk program af klassiske kompositioner, men hvor alle udenomseffekter er skåret væk til fordel for en hæsblæsende musikalsk jagt på den menneskelige grænse. 

Som noget nyt vil scenerummet rykke frem og ind i salen og musikerne vil møde publikum helt tæt på. Det bliver nærværende, intimt og aldeles uimodståeligt!

Medvirkende: Duo Walentin & McKenzie (violin og piano) samt Bjarke Mogensen (accordeon) og Andrea Pellegrini (mezzosopran).

Læs mere om Duo Walentin & McKenzie HER

Arrangør: Bornholms Teater, Teaterstræde 2, 3700 Rønne.

Spiller: Den 19. og 20. september – begge dage kl. 19.30-21.30

Priser: Fra 80,- kr. (ungdom, C) til 260,- kr. (voksen, A).

KØB billet HER - billetsalget åbner den 1. august.

KØB billet her
MG 7883 768X1024 4
Duo Walentin & McKenzie møder Bjarke Mogensen og Andrea Pellegrini i et virtuost klassisk program.
Billetsalg online