Indvielse af den nye lem

13.12.2017

Nu hejses teknikken op!

  • DSC 0112 2

Igennem mange år har det være stærke arme hos teatrets teknikere og de frivillige, der har sørget for, at mixerpulte og lysracks er kommet op på balkonen, når der skulle spilles forestillinger i Rønne Theater. Men fra og med i dag er denne opgave blevet betydeligt nemmere, idet den nye lem og hejseværk blev indviet. Det skete under overværelse af sponsorer, repræsentanter for bestyrelsen, personale og andre indbudte gæster samt pressen.

Lemmen er placeret i loftet/gulvet i foyeren tæt på indgangen til selve salen, hvilket næsten eliminerer behovet for at løfte genstandene. Samtidigt er det gjort med så stor fornemmelse for det gamle hus, at man stort set ikke bemærker lemmen, når den ikke er i brug.

Selve projektet er gennemført i samarbejde mellem Rønne Theater og Bornholms Teater. Indvielsen blev forestået af formanden for Rønne Theater, Bodil Lundqvist, der var meget glad og tilfreds over, at det langstrakte projekt nu endelig var nået i mål.

Projektet er støttet af Sparekassen Bornholms Fond, Otto Bruuns Fond, Brdr. E., S. og A. Larsens Legat, Bornholms Brand og Rønne Theaters Venneforening.

Nyheder