Tilbud, priser og tilmelding

Fakta om Dramaskolen

  • 3piger (Small).jpg

På Bornholms Dramaskole får du rig mulighed for at lufte dine kreative evner, men du skal også være parat til at udfordre dig selv!
Foto: Anders Beier.

På Dramaskolen arbejder vi med at udvikle koncentration, kropssprog og samarbejde. Vi træner dine evner til at turde at stå frem og præsentere dig selv. Vi arbejder med at kontrollere og udnytte kroppens sprog. Vi udvikler også dine evner indenfor bevægelse, timing, improvisation og sceneteknik. På Dramaskolen er du en del af et hold.​

Dramaskolen holder til på Rønne Theater. Her har vi mulighed for at bruge hele teatret med lys, lyd og kostumer.
Hvert år laver Dramaskolens elever en stor forestilling sammen. Vi optræder fem gange for mere end 1.500 børn, unge og voksne.

Pris: En hel sæson koster 1.600,- kr.
Bemærk at der er mulighed for en fripladsordning - se HER.

Faglig koordinator for Dramaskolen:
Jon Schmidt 2130 9160
jon.schmidt@brk.dk

 

Dramaskolens tilbud

Yngste hold​ - Fra 4. klasse - Tirsdag kl. 16-18
På det yngste hold lærer du om kropssprog, stemmeteknik, samarbejde, sang, dans og stunts. Der vil være mange dramalege, hvor du skal lære dig selv og de andre at kende.

Det ældste hold - 6. - 8. klasse - Torsdag kl. 16-18
På det ældste hold arbejder vi med masker, dans og ekspressiv bevægelse, udvikling af scener, monologer og præsentationer, skyggeteater og egne produktioner.

Ungdomsholdet - Fra 9. klasse og op - Onsdag kl. 16-18
Ungdomsholdet er Dramaskolens erfarne elever. Her arbejder vi hele året med forestillinger, events og optrædener på teateret og rundt omkring på øen. Ungdomsholdets elever fungerer som mentorer og hjælpere på de andre hold.

Facebook: Få flere informationer om de aktuelle aktiviteter på Dramaskolens Facebookside.