Guidede ture

Rundvisninger på Rønne Theater

  • Hammer (Small).jpg

Man når ikke rundt i alle kroge på teatret på en guided tur, men hvis man er heldig, kan man bl.a. få historien om hvad hammeren her engang blev brugt til.

Rønne Theater er et arbejdende teater, og  vores lokaler er derfor ofte optaget af forskellige aktiviteter. Samtidig ved vi, at der er en stor interesse for at besøge og høre historien om det gamle teater, hvorfor vi tilbyder guidede rundvisninger på teatret, når det er muligt.

Grupper
Rundvisningerne er primært målrettet grupper, og disse rundvisninger kan bestilles hos administrator Helle Lindblad på Bornholms Teater
på tlf. 5695 0732.

Rundvisninger koster 500 kr. for op til 20 personer.
For yderligere deltagere koster det 25 kr. pr. pers.
Man skal mindst være 10 personer, for at få en grupperundvisning.
Varighed ca. 1-1½ time betinget af gruppens spørgelyst.

Individuelle rundvisninger
I sommerhalvåret forventes der at blive gennemført gratis rundvisninger mandage kl 14.00, hvor bestilling ikke er nødvendigt. OBS: Præcis startdato vil blive meddelt inden sæson-start.
Disse rundvisninger er kortere end grupperundvisningerne, og kan være begrænset af andre aktiviteter i teatret, som fx prøver på scenen m.v.
Varighed ca. 45 min.

Guiderne
Guiderne består af frivillige, hvoraf nogle har kendt teatret i mange år, mens andre er mere nye i faget. De fortæller om teatrets tilblivelse og udvikling, forsøger at give gæsterne et indblik i teatrets liv og krydrer det hele med anekdoter samt et kik bag kulisserne, når det er muligt.

Ring på tlf: 5695 0732 for at høre mere.