Børn og unge

Kom i teatret med rabat!

  • DSC_0012 (Small).JPG

Det sker måske ikke så ofte, men ind imellem fyldes Rønne Theater heldigvis med glade børn og unge. Her fra 'Klassisk på Kanten' i 2014. Foto: Kim Caspersen

Bornholmske børn og unge har flere muligheder for at opleve teater. Dels på Rønne Theater, dels ude på skolerne og institutionerne samt Bornholms Centralbibliotek og dels i forbindelse med forskellige festivaler og særarrangementer.

Er du under 25 år, kan du benytte dig af ungdomsrabat til forestillinger på Rønne Theater. Prisen afhænger af, hvilken prisgruppe forestillingen er placeret i, men vil altid svare til ca. halvdelen af en tilsvarende voksenbillet og ligge på mellem 60 og 100 kr. Se mere om billetpriser i linket til højre.

Kunne du tænke dig at spille teater selv og lære mere om dramatik, er Bornholms Dramaskole måske noget for dig. De har kurser for både børn og unge, og afslutter hvert hold med en afgangsforestilling på Rønne Theater. Du kan læse mere om Dramaskolen på linket til højre.

Er man interesseret i at få en forestilling ud på sin skole eller institution, er der også et link til det under 'Skoler og børnehaver'.

Bornholms Skoletjeneste har desuden, i samarbejde med en række kulurtinstitutioner på øen, udarbejdet et katalog over kulturtilbud til de mindre børn. Det kan du finde på kommunens hjemmeside via dette LINK.

OBS: Til forestillinger på Rønne Theater er det muligt at få udleveret et børnesæde til de mindste, så de får lidt bedre siddehøjde og dermed udsyn til scenen. Sæderne er placeret i umiddelbar nærhed af indgangen til salen.