STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

14. februar 19.30–20.30

Palle stadig alene i verden

Hvad ville DU gøre, hvis du pludselig var 'Palle alene i verden'?

Palle blev helt alene i verden for første gang i 1942, hvor den ikoniske fortælling om drengen, der vågende op til en tom verden, udkom. Der er sket mange ting siden dengang.
Der har været mennesker på månen, billederne på tv er i farver, og man kan købe toastere med både bluetooth og wi-fi-forbindelse. Det er her – 78 år senere – vi møder Palle igen. Han er gammel, træt, og bor på et plejehjem. Og nu pludselig en morgen vågner han op for at indse, at han endnu engang er helt alene i verden.
Snart må Palle tage alle kreative metoder i brug for at holde ensomheden ud. Heldigvis for Palle så har han en musikalsk sjæl og en god fantasi, men hvor længe kan musikken og historierne holde ensomheden på afstand? Og er Palle virkelig dømt til at være helt alene i de sidste år af sit liv?
’Palle stadig alene i verden’ er en ægte Teatret Møllen-fortælling, med masser af nærvær, musik og humor, og ikke mindst en fortælling, der tager fat i et utroligt vigtigt og relevant emne: Ensomhed. Noget, man ikke behøver være helt alene i verden for at føle.

Medvirkende: Klaus Andersen. Producent: Teatret Møllen.

Sted

Nye scene på Rønne Theater.

Pris

100 kr. for voksne. 50 kr. for unge under 25. Gratis med Årskort.
Køb billet