STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

8. februar 16.00–17.15

Den komiske tragedie

- en komedie om at finde sin rolle

Arrangør: Teaterforeningen Bornholm

Producent: Kulturmarkt.
Medvirkende: Mette Rønne.
Instruktør: Anders Brink Madsen.
Hjemmeside: www.kulturmarkt.dk
Fotograf: Per Pedersen

En skuespiller og hendes rolle skal sammen spille en vigtig scene. Men det går ikke helt som planlagt. Skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og rollen må tage over. Rollen befinder sig derimod godt i spotlightet, rank og stolt suger den lyset til sig. Så meget, at skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen. Måske var det rollens plan hele vejen igennem?

“Den Komiske Tragedie” er en hyldest til fantasien. Den handler om angsten for at fejle. Om at satse alt alligevel og kaste liv og sjæl tilbage på scenen for at gøre det, man drømmer om. Det er en historie om at bliver sig selv og om at lytte til den der lille stemme indeni – den siger nogle gange noget klogt.

Forvent intelligent historiefortælling tilsat komik, fysik og eftertanke i denne anderledes, poetiske komedie, der vender teatret på hovedet i en hyldest til fantasien og jo … til skuespillet.

Sted

Rønne Theater

Pris

Prisgruppe 4
Køb billet