STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

19.–26. mar 19.30–20.30

AFLYST - Bornholmerne

Et virtuost teaterforedrag om de ægte bornholmere

AFLYSNING!

Baseret på Statsministerens og Bornholms Regionskommunes udmeldinger vedr. Corona-forholdsregler,  ser Bornholms Teater sig desværre nødsaget til at aflyse forestillingen 'Bornholmerne' i denne omgang. 
Det beklager vi selvsagt meget, da vi er klar over hvilke ulemper det medfører for alle involverede.

Vi forventer at gennemføre forestillingen på et senere tidspunkt, men kan endnu ikke fastlægge datoer for dette, da der er en del uafklarede spørgsmål, vi skal have på plads først. 

Betalte billetter kan tidligst blive refunderet ved henvendelse i billetsalget, når vi åbner igen. Har man købt billet online via Billetten, får man automatisk refunderet betalingen i løbet af nogle dage.

Venlig hilsen

Bornholms Teater

 

Om forestillingen:

Bornholms Teater har sat sig for at finde ud af hvem de ægte bornholmere er. Hvordan blev Bornholm skabt? Hvem var de første bornholmere? Hvor kommer deres særprægede sprog fra? Og hvor mange e’er er der i Ko(e)fo(e)d?

I et interaktivt teaterforedrag går vi på jagt efter de ægte bornholmere og prøver at finde ind til essensen af hvad det vil sige at være bornholmer. Handler det om at kunne tælle flere generationer tilbage i ø-stamtræet, eller er det nok at omtale resten af Danmark som ’dem ovre fra’? Skal man kunne synge ’Jâ va lidinj Horra’ stående på ét ben med lukkede øjne, eller er det nok at vide, at det hedder Brændesgårdshaven og ikke Joboland? Glæd dig til en virtuos og hæsblæsende aften hvor formidling, foredrag og fællessang går op i en højere enhed.

Foredraget kan opleves på Rønne Theater og rundt omkring på øen i marts og april 2020.

OBS: Spiller ikke søndag den 22. marts.

Medvirkende: Morten Hauch-Fausbøll
Instruktion og tekst: Jens Svane Boutrup - Scenografi og kostume: Tine Mette Jespersen - Research og sparring: Sansâga
Producent: Bornholms Teater.

Tak for materialer og hjælp til:
Bornholms Museum - Vikingeskibsmuseet - Øarkivet - Teknisk Samling - Erik Gornitzka - Klaus Thorsen - Bornholms Tidende - Bornholmslinien - Kulturen, Lund

Sted

Nye scene på Rønne Theater.

Pris

100 kr. for voksne. 50 kr. for unge under 25 år. Gratis med Årskort.
Køb billet