STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

17. september 17.00–17.45

Kulturugen/Nexø - Rickshaw

Muntert gadeteater fra Rakkerpak!

En svedende rickshawchauffør med en imperialist på bagsædet. Et klassisk symbol på den hvide mands overlegenhed overfor de uciviliserede fremmede. Det er sort og hvidt. Det er enkelt. Det har et strejf af fortidighed over sig og er i hvert fald noget, der kun foregår under fjerne himmelstrøg - eller er det?

’Rickshaw’ er en historie om udbytning og forandring, som publikum umiddelbart kan forholde sig til. Fortællingen foregår udendørs under åben himmel, i et internationalt, fysisk teatersprog, med humoren og komikken på pedalerne og alvoren dybt placeret i passagersædet.

Kåret som bedste forestilling på Milano Clown Festival, Italien – 2016

Producent: Dansk Rakkerpak & Faster Cool v.
Medvirkende/Konceptudviklere: Niels Grønne og Niels Peter Kløft
Instruktør: Torkild Lindebjerg 
Dramaturg: Jane Rasch
Foto: Peter Madsen

Arrangør: Bornholms Teater og Bornholms Kulturuge.

Tak til Musik- og Teaterrådet under Bornholms Regionskommune for støtte til forestillingen.

Sted

Nexø Havn - Skippertorvet

Pris

Gratis