STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

17. september 13.00–18.00

Kulturugen i Nexø: TING

En interaktiv og udendørs teaterinstallation

Kom med til en anderledes oplevelse og gå på opdagelse i TING - et life size brætspil om menneskers forhold til ting. Intet andet pattedyr på Jorden er afhængig af objekter, på samme måde som mennesker er. Vi kan ikke gøre noget uden vores ting. Som instruktøren, Ilon Lodewijks, siger det:

”Ting er nyttige og sjove, vi bruger dem til at lege. De beskytter os, vi begærer dem, og smider dem væk. Vi samler dem op, opbevarer på loftet, i kældre og skure. Vi forhandler, vi tømmer, kasserer og efterlader. De giver magt, adskiller os fra andre, viser hvilke grupper vi hører eller gerne vil høre til. Ting har magt.”

Hvilke ting er vigtigst og skal beholdes for enhver pris? Og hvem har magten til at beslutte det? TING er en legende platform, som udforsker forskellige personlige og sociale dilemmaer. Du får høretelefoner på og bliver en aktiv medspiller i legen - er velegnet til alle over 12 år.

OBS: Bemærk at TING starter på hele klokkeslæt mellem kl. 13 og 18. Det tager ca. 30 min. at gennemføre opdagelsesrejsen. 

Koncept & instruktion: Ilon Lodewijks 
Scenografi: Eva Wendelboe Kuczynski 
Lyddesign: Sylvester Holm

Arrangeret af Bornholms Teater i samarbejde med og som en del af Bornholms Kulturuge

Sted

Nexø havn - Nordre Strandvej 2.

Pris

Gratis - OBS: Starter på hele klokkeslag mellem kl. 13 og 18. Sidste forestilling starter kl. 17.00.