Dato og klokkeslæt

4.–8. maj 19.30–20.30

UDSAT! - SVANEKE

Unik forestilling om Svaneke i coronaens tid

OBS: Grundet corona-restriktioner er denne forestilling blevet udsat til til september, og vil spille den 23.9.-26.9. 2021 i stedet.

Har du købt billet, kan du vælge, om du vil have pengene refunderet eller have billetten overflyttet til den nye spilleperiode. Kontakt billetkontoret på Rønne Theater på hverdage mellem kl. 15.00 - 17.00.

 

Midt under corona-krisen i foråret 2020 strandede den amerikanske teatermand, Kevin Doyle, i Svaneke. Her begyndte Kevin at studere livet og at tale med folk om, hvordan det er at leve i et lille samfund i undtagelsestilstand. Et år senere vender Kevin tilbage til Svaneke og taler med de samme mennesker. Hvordan har livet ændret sig? Hvad er der sket med dem? Og hvad er der sket med Svaneke?
 
Kevin Doyle er dramatiker og instruktør med speciale i interdisciplinært teater og film, og har arbejdet både i USA og i Europa siden 2008. Doyle har primært fungeret som dramatiker og instruktør, men har i de senere år udviklet en egen tilgang til interdisciplinær solo-performance. Hans metode er at fordybe sig i et særligt emne eller en særlig location, og indsamle observationer, fotografier, video, objekter og interviews, som sættes sammen til en solo-performance. Forestillingen opføres på engelsk/dansk.

Af og med: Kevin Doyle
Producent: Bornholms Teater

Sæsonkort-holdere: Gratis

Sted

Rønne Theater, Ny scene.

Pris

Billetpriser: 100 kr. voksne - 50 kr. unge under 25 og studerende. Sæsonkort-holdere: Gratis
Køb billet