Dato og klokkeslæt

21. aug–18. sep 19.30–21.45

FISK (tirs.-fred.)

FISK - en musikforestilling om fiskerikrisen

OBS: Forestillingen har fået de første fine anmeldelser og 4 stjerner i CPHCulture - læs dem HER 

‘FISK’ er en bitter-sød forestilling om fiskerikrisen på Bornholm i begyndelsen af 1990’erne. Dengang øens vigtigste erhverv blev ramt af en miljømæssig og økonomisk tsunami, og mange fiskere mistede alt, hvad de ejede. På grund af overfiskning og nye, stramme fiskekvoter forsvandt grundlaget for fiskeriet på rekordtid. Og store dele af Bornholms erhvervsliv blev ramt af følgevirkningerne.

Forestillingen følger en gruppe kvinder og deres kamp for at finde sig til rette i den nye situation. Deres arbejde i fiskefabrikken er under pres, og langsomt men uundgåeligt forsvinder arbejdspladserne en for en. Og hvor går man så hen på en ø, der er i knæ som følge af krisen?
Men kvinderne er handlekraftige og danner et musikband, der bliver både et frirum og et fællesskab. Her kan de drømme og håbe på en bedre fremtid!

Fortalt med tidstypisk musik og en god portion galgenhumor er forestillingen en historie om at tro på sig selv og hinanden. Kan man ikke andet, kan man vel stadig synge?

Medvirkende: Christine Gaski, Lisbeth Gajhede, Signe Mannov, Margit Watt-Boolsen og Sune Skuldbøl Vraa.
Instruktion: Jens Svane Boutrup
Dramatiker: Thomas Markmann
Scenograf: Rikke Juellund
Konsulent: Ulla Strømberg
Producent: Bornholms Teater

Forestillingen er 2. del af Bornholms Teaters Bornholmerkrønike.

OBS: Spiller også lørdage kl. 17-19.15. DOG kl. 19.30 ved premieren den 21. august.

Tjek vores Pakketilbud med bus t/r fra en af 8 byer + drink ud HER.

HENT pressefotos HER

Tak til: A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Beckett-Fonden, Brdr. E., S. og A. Larsens Legat, Hoffmann og Husmans Fond, Knud Højgaards Fond, Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond, Sparekassen Bornholms Fond, 3F Bornholm, 3F's Medie- og kulturfond, Wilhelm Hansen Fonden, William Demant Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Aase og Ejnar Danielsens Fond.

Sted

Rønne Theater OBS: Spiller også lørdage kl. 17.00-19.15 - DOG kl. 19.30 ved premieren den 21. august.

Pris

Fra 80 til 225 kr.
Køb billet