Dato og klokkeslæt

23. sep–2. okt 19.30–20.40

SVANEKE

Unik forestilling om Svaneke i coronaens tid

OBS: Spiller på SvanekeGaarden den 29. september – 2. oktober kl. 19.30.

Midt under corona-krisen i foråret 2020 strandede den amerikanske teatermand, Kevin Doyle, i Svaneke. Her begyndte Kevin at studere livet og at tale med folk om, hvordan det er at leve i et lille samfund i undtagelsestilstand. Et år senere vender Kevin tilbage til Svaneke og taler med de samme mennesker. Hvordan har livet ændret sig? Hvad er der sket med dem? Og hvad er der sket med Svaneke?
 
Kevin Doyle er dramatiker og instruktør med speciale i interdisciplinært teater og film, og har arbejdet både i USA og i Europa siden 2008. Doyle har primært fungeret som dramatiker og instruktør, men har i de senere år udviklet sin egen tilgang til research-baseret performance. Hans metode er at fordybe sig i et særligt emne eller et særlig sted, og indsamle observationer, fotografier, video, objekter og interviews, som sættes sammen til en solo-performance. Forestillingen opføres på engelsk/dansk.

Spiller på SvanekeGaarden den 29. september – 2. oktober kl. 19.30.

Der vil være mulighed for at møde Kevin Doyle til en ’Directors talk’ den 24. september på Rønne Theater efter forestillingen og den 2. oktober kl. 21 på SvanekeGaarden. Det er gratis at deltage i 'Directors talk'.

Der vil desuden være endnu et gratis arrangement: ”Mod strømmen - kunsten vs. sociale medier” den 28. september kl. 19.30-21.30 i Teatercafeen på Rønne Theater, hvor Kevin vil fortælle lidt mere uddybende om sine metoder og ideer. Læs mere HER.

Søndag den 26. september afholdes et jazz-arrangement i Teatercaféen umiddelbart efter forestillingen er slut. Separat entré på 80,- kr. Læs mere HER.

Af og med: Kevin Doyle
Producent: Bornholms Teater

OBS: Spiller på engelsk/dansk.
Forestillingerne i Rønne er en del af Bornholms Kulturuge og det er påkrævet, at man har købt et Kulturugearmbånd for at kunne deltage. Læs mere om armbåndet HER.

Sæsonkort-holdere: Gratis (men Kulturugearmbånd er påkrævet).

Sted

SvanekeGaarden den 29. september - 2. oktober.

Pris

Billetpriser: 125 kr. voksne - 75 kr. unge under 25 og studerende. Sæsonkort-holdere: Gratis. OBS: Spiller på engelsk/dansk. Et Kulturugearmbånd er påkrævet til forestillingerne i Rønne.
KØB billet