Dato og klokkeslæt

26. september 12.00–17.00

Rønne Rundt

- en pop-up teater-event

Efter en række succesfulde events i København samt med besøg i byerne Aarhus, Kolding, Haderslev og Helsingør, er turen nu kommet til, at Dramafronten i september 2021 besøger BORNHOLM som en del af Bornholms Kulturuge.

Dramafronten arbejder for at bringe dramatikken ud af teaterrummet, ud hvor folk lever og færdes og til steder, hvor man normalt ikke møder teaterkunsten!

Til 'Rønne Rundt' skriver fire dramatikere hver deres stykke novelledramatik med inspirationen i byen Rønne. I løbet af ca. 1½ time opføres de fire sprit-nye stykker á 15 minutters varighed på fire forskellige locations i centrum af Rønne. Stykkerne vises efter ultrakort prøvetid og med manuskriptet i hånden, så det bliver spontant, råt og ægte!
Publikum bliver i mindre grupper guidet rundt fra spillested til spillested, og vil møde flere lokalkendte skuespillere i rollerne - bl.a. Michelle Bjørn-Andersen, Morten Hauch-Fausbøll og Søren Hauch-Fausbøll.

Rønne by, dens historie og dens indbyggere er inspirationen til stykkerne.

Dramatikere: Vivian Nielsen, Jesper B. Karlsen, Hans Kragh-Jacobsen og Rhea Leman.

Skuespillere: Anne Marie Helger, Peter Larsen, Michelle Bjørn-Andersen, Vibeke Hastrup, Morten Hauch-Fausbøll, Søren Hauch-Fausbøll, Dya Hauch og Gunvor Reynberg
Instruktører: Solveig Weinkouff, Rhea Leman, Jens Kløft og Jens Svane Boutrup

Tid og sted: 'Rønne Rundt' spiller to gange søndag 26.september - henh.kl.12.00 og 15.00 (anbefalet mødetid hhv. kl. 11.45 og 14.45).
Sted: Start og slut på Rønne Theater.
'Rønne Rundt' gennemføres uanset vejret.

Forestillingerne er en del af Bornholms Kulturuge.

Rønne Rundt gennemføres med støtte fra Statens Kunstfond, Dansk Skuespillerforbund, Bornholms Kulturuge og Bornholms Regionskommune.

OM DRAMAFRONTEN
Dramafronten, under ledelse af dramatiker og instruktør Rhea Leman, er et netværk af professionelle teaterfolk med fokus på dramatik og dramatikere. Netværket blev grundlagt i 2009.
Dramafronten støtter udviklingen af ny dansk dramatik på flere planer og afsøger nye formater til at formidle den danske dramatik.

Dramafronten tror på dramatikkens og teatrets stærke kraft til at gengive vores liv, og vi er af den overbevisning, at det er udviklende og inspirerende at lade publikum møde dramatikken på overraskende måder og nye steder.
www.dramafronten.dk

Sted

Rønne by - med start og slut ved Rønne Theater. OBS: Spiller to gange - kl. 12.00 og kl. 15.00

Pris

90 kr.
KØB billet