Dato og klokkeslæt

10.–25. nov 19.30–22.00

FORTUNA - Lokkans Godinja

Bornholmsk Amatørscene præsenterer

Nye ansigter i ‘Lokkans Godinja’

Efter en længere coronapause er Bornholmsk Amatørscene (BA) nu klar til at præsentere den bornholmske komedie ‘FORTUNA – Lokkans Godinja’.
Stykket, der samtidig markerer BA’s  50 års jubilæum, er skrevet af Morten Poulsen fra Nexø i 2012, hvor foreningen også sidst opførte komedien på Rønne Theater.
Handlingen foregår i tiden omkring 1898 og er i fem akter. Instruktion står Brian Horst Sørensen for. Der er premiere på Rønne Theater torsdag den 10. november, og det spiller til og med fredag den 25. november 2022.

OBS: Se spilleplan på billetlinket.

BA har opført adskillige andre bornholmsk skrevne stykker/komedier i de 50 år, BA har eksisteret, hvorfor de denne gang har valgt Morten Poulsens stykke, som kun er opført én gang på 10 år.
Amatørscenen har desuden efter lang tids søgen endelig fundet en ung mand, som kan det bornholmske sprog, til “førsteelskerens” rolle – og der er kommet nye folk til i andre af rollerne, ligesom det bliver i helt nye kostumer og i en ny og anderledes scenografi end i 2012. Der er dermed lagt op til en helt fantastisk forestilling!
Læs mere på www.bornholmbilletten.dk

Illustration: Esben Bagger

Sted

Rønne Theater

Pris

100 - 140 kr.
KØB billet