Dato og klokkeslæt

22.–26. mar 19.30–20.45

E-Rasmus

En generationskomedie for gamers og n00bs - frit efter Ludvig Holberg!

Da den unge gamer Rasmus vender hjem på ferie fra efterskolen, kræver han, at alle skal kalde ham E-Rasmus. På efterskolen har han udviklet sin gamerteknik, og nu slynger han om sig med blærede bemærkninger i et sprog, som ingen omkring ham helt forstår.
Hans mor Nille tager det ikke så tungt, og er stolt af sin søn – lige indtil naboen og Rasmus’ gamle klasselærer kigger forbi. De mener, at hans nye stil vækker grund til bekymring, og inden nogen når at se sig om, er kommunen pludseligt involveret!

De voksne tager affære. Men Rasmus insisterer på, at gaming-universet er lige så virkeligt som virkeligheden – og det kan det jo umuligt være, i hvert fald ikke hvis man spørger de voksne ...

’E-Rasmus’ er en generationskomedie for de, der forstår sig på gaming – og de, der absolut ikke gør. Konflikten mellem de unges spillelyst og de voksnes bekymring er omdrejningspunktet i denne forestilling, frit efter Ludvig Holbergs klassiker Erasmus Montanus.  

I 2022 runder Dansk Teater sit 300-års jubilæum, og med ’E-Rasmus’ varmer vi op til den landsdækkende fejring, der løber af stablen i efteråret 2022. 

Medvirkende: Martin Bo Lindsten, Olivia Franciska Fevel Borgels, Mathias Bøgelund og Clara Ellegaard.
Tekst: Jens Svane Boutrup – frit efter Ludvig Holberg
Instruktion: Nils P. Munk
Scenografi: Lise Marie Birch
Lys- og videodesign: Flora Pelle Brandt
Lyddesign: Jonas Jørgensen
Dramaturgi: Ditte Bladt-Hansen

Co-produceret af: Vendsyssel Teater, Teater Vestvolden og Bornholms Teater.

Billetpriser:
125 kr. voksne. 
75 kr. unge under 25 år og studerende. 
Sæsonkort-holdere: Gratis.


Støttet af: Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Lemvigh-Müller Fonden, Spar Nord Fonden og A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

 

Sted

Rønne Theater - Gl. scene

Pris

125 kr. voksne - 75 kr. unge under 25 år og studerende.  Sæsonkort-holdere: Gratis.
Køb billet