Dato og klokkeslæt

20. aug–10. sep 19.30–21.40

SNE

- en komedie om snestormen i 2010

"Alle, der holder af teater, bør unde sig selv at opleve SNE på Rønne Theater. Forestillingen er en rigtig god oplevelse, der løfter og styrker vores bornholmske kultur. Premieren forløb med hele fire runder klapsalver og stående bifald, så der er noget at glæde sig til." Bornholms Tidende, 21.8.22. Læs flere anmeldelser på linket til højre.

´SNE´ foregår under snestormen i 2010, der lukkede Bornholm fuldstændigt ned under den vigtigste af alle danske helligdage – julen. 

Kulissen er sat midt i skoven (som i så mange eventyr) hvor ægteparret, August Erik og Alice Bæk, befinder sig i lockdown, mere eller mindre begravet i sne - og ramt af den finanskrise, der også raser. 
Huset, såvel som deres ægteskab, trænger til en kærlig hånd, og den er ikke lige til at få øje på.
Men uinviterede gæster dukker op, og mystiske situationer opstår, så ægteparret bliver tvunget til at anerkende, hvor afhængige de er af hinanden, og hvor meget vi allesammen er underlagt naturens kræfter.

´SNE´ er en komedie og et voksen-eventyr, der sammensmelter virkelighed og fantasi med Bornholm som baggrund: øens befolkning, dens problemer og dens magi.

’SNE’ er 3. og sidste del af Bornholms Teaters Bornholmerkrønike, hvor ’BESAT’ i 2019 var den første.

Forestillingen er skrevet og instrueret af Rhea Leman, der var Reumert-nomineret i 2019 for forestillingen 'Leve Livet' på Bornholms Teater.

Medvirkende:  Mette Marckmann, Emma Silja Sångren, Alexander Clement og Mads M. Nielsen. Desuden Magnus Juhl Andersen som stemme.
Instruktion:
Rhea Leman
Dramatiker: Rhea Leman
Scenograf: Julie Forchhammer
Producent: Bornholms Teater

Foto: Martin Thaulow.

Billetpriser:
225 kr. voksne (A)
115 kr. unge under 25 år (A)
Sæsonkort-holdere: Gratis.

Grupperabat: Der tilbydes rabat til grupper over 10 personer. Kontakt billetkontoret på 5695 0732 for flere informationer - hverdage mellem kl. 15-17.

Varighed: Ca. 2 timer og 15 min.

OBS - OBS: Der benyttes teaterrøg og stroboskoplys i forestillingen!

LÆS ANMELDELSERNE PÅ LINKET HER

Tak til: A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Bornholms Regionskommunes Musik- og Teaterråd, Brdr. E., S. og A. Larsens Legat, Hoffmann og Husmans Fond, Knud Højgaards Fond, Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat, Sparekassen Bornholms Fond, Varelotteriet, Wilhelm Hansen Fonden, William Demant Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Aase og Ejnar Danielsens Fond.

Sted

Rønne Theater

Pris

75 - 225 kr.
KØB billet