Dato og klokkeslæt

13. januar 19.30–20.20

Kære far - et sidste farvel

Rå og poetisk forestilling om menneskelig afmagt og skyld.

”Da forestillingen slutter, bliver alle siddende. Vi VIL ikke hjem. Velsagtens, fordi vi vil have mere. Ikke at vi ikke har fået det, vi skal have, for det HAR vi til overmål.” Msvennevig.blogspot

En familiefar flygter hjemmefra i forsøget på at forstå, hvorfor hans voksne datter har begået selvmord. I et mareridtsagtigt virvar af følelser og vrede, forsøger han at retfærdiggøre sig, da hans afdøde datter pludselig vågner op i hans bevidsthed.

Forestillingen er baseret på et virkeligt selvmordsbrev, og sætter fokus på selvmord og selvmordsforsøg, der hvert år berører 30.000 danskere. En grotesk og musisk kommentar til jagten efter identitet og mening. “Hvordan er det egentlig, vi har levet vores liv? Jeg troede vi havde det godt. Men det havde vi åbenbart ikke. Vi havde det åbenbart helt ad helvede til, helt fuldstændig ad helvede til.”

Monologen er skrevet af den svenske dramatiker Rolf Börjlind, en kendt tv-dramatiker, fra serier som Hamilton og Beck. Stykket har været spillet på Dramaten i Stockholm.

Medvirkende: Ulver Abildgaard og Ulla Abildgaard
Dramatiker: Rolf Börjlind
Instruktør: Ulver Abildgaaard Producent: Louise Schouw Teater

Billetpriser 125 kr. voksne. 75 kr. unge under 25 år og studerende. 
Sæsonkort-holdere: Gratis.

Sted

Rønne Theater - ny scene.

Pris

Billetpriser 125 kr. voksne. 75 kr. unge under 25 år og studerende. Sæsonkort-holdere: Gratis.
KØB billet