Dato og klokkeslæt

25. marts 19.30–21.00

Hvid kanin rød kanin

Et teatereksperiment af Nassim Soleimanpour

Vi tager lidt forskud på at markere den Internationale Teaterdag den 27. marts med denne helt specielle forestilling, hvor Iranske Nassim Soleimanpour fortolker en hel generations frustrationer i en vild, intens og yderst original teaterleg.
Bundet af sit rejseforbud fra Iran vender Soleimanpour isolationen til sin egen fordel og sender sit manuskript ud i verden, hvor det modtages med åbne arme på alverdens scener!

Nassim kræver, at det fremføres af en ny skuespiller hver gang det opføres. Og ligesom publikum, er skuespilleren fuldstændig uforberedt på manuskriptets indhold. Skuespilleren optræder i en minimalistisk scenografi med få, men faste elementer, og modtager først på scenen en konvolut med manuskriptet, som han/hun herefter læser op af. Overraskelsen er en del af magien: Skuespilleren oplever handlingen samtidig med publikum!

OBS: Det er også en overraskelse, hvilken skuespiller, der står på scenen på Rønne Theater denne dag, så forbered dig på en teateroplevelse, hvor overraskelserne står i kø og ikke ret meget er som det plejer.

Koncept og dramatiker: Nassim Soleimanpour
Producent: Bornholms Teater i samarbejde med Aurora Nova.
’Hvid kanin rød kanin’ blev første gang produceret af Volcano Theatre i samarbejde med Necessary Angel og Wolfgang Hoffmann.
Medvirkende: En – indtil videre – unavngivet skuespiller.

Billetpriser
125 kr. voksne - 75 kr. unge under 25 år og studerende.
Sæsonkort-holdere: Gratis

Sted

Rønne Theater - ny scene.

Pris

125 kr. voksne - 75 kr. unge under 25 år og studerende. Sæsonkort-holdere: Gratis
KØB billet