Dato og klokkeslæt

10.–11. jun 19.00–20.45

Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

Comedy tour 2023

Så er den gal igen, sagde hunden! 

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?...hold kæft!). 

Det første show MIT LIV SOM..., handlede om barndommen og hvad Nikolaj er rundet af. 

Det andet show TUREN GÅR TIL..., var en fortælling ind i Stokkes crazy (det' engelsk) univers og hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til.

Nu kommer showet, JEG ER STADIG..., hvor han stiller spørgsmålet: #Hvad er det så, jeg gerne vil være?# Både store og små tanker om, hvad livet bringer en, hvis vi kigger lidt fremad. Problemet er, at Nikolaj Stokholm ser virkelig dårligt. Så det bliver ikke langt, han ser. Men det er også sådan, vi helst vil opleve ham. 

OBS: Lørdag spilles både kl 19.00 og 21.30

Sted

Rønne Theater. OBS: Lørdag spilles både kl 19.00 og 21.30

Pris

305 kr.
KØB billet