Dato og klokkeslæt

1.–23. sep 19.30–21.45

Tour de Jean de France

- 200 års jubilæumsforestilling for Rønne Theater

"I anden akt giver de den gas, så det er ren fornøjelse. (…) Alle fire spiller så ganske vidunderligt i både gestik og grimasseren, at man må give sig hen til morskaben.” Og “ …. først og fremmest er man forløst i glade latteranfald, så tænk selv, diskuter selv – men gå lige i teatret og oplev denne jubilæumsforestilling først.” Bornholms Tidende

⭐️⭐️⭐️⭐️ "Alle fire acteurs er i hopla, og en velspillende Jesper Riefensthal er toneangivende i den underløbende humor – og publikum elsker det. " Sceneblog.

’Tour de Jean de France’ er en nyskrevet komedie i anledning af Rønne Theaters 200-års jubilæum i 2023. Fire skuespillere og en musiker tager på en dramatisk ekspedition tilbage til dengang, det hele begyndte med Holbergs klassiker ’Jean de France’.
I første akt diskuteres, prøves, ases og mases der for at finde ud af, hvordan man spillede stykket for 200 år siden, og hvad der er den ”rigtige” måde at spille stykket på i dag.
I anden akt opføres så hele 'Jean de France' i en komprimeret og hæsblæsende udgave.
Alt i alt bliver det til et satirisk og kærligt blik på teatret og teaterlivet gennem tiderne.

Medvirkende: Olivia Franciska Fevel Borgels, William Bach Jacobsen Halken, Jonas Munck Hansen, Morten Hauch-Fausbøll og Jesper Riefensthal.
Reumert-pris: Stort tillykke til William Bach Jacobsen Halken, der netop har vundet en Reumert i kategorien 'Årets talenter'!

Manuskript: Jens Svane Boutrup, frit efter Ludvig Holberg

Instruktør: Jens Svane Boutrup

Scenografi: Rikke Juellund
Lysdesigner: Sonja Lea
Scenemester og lyd: Michael Brøndum

Producent: Bornholms Teater

Pris: Fra 115 kr (unge under 25 år) til 225 kr (A-billet, voksne). Grupper fra 10 personer: 175 kr./billet.
Spiller tirsdag-lørdag kl 19.30.
OBS: I uge 37 tilbyder vi ekstra billige billetter til unge mellem 18 og 25 år - kun 50 kr./stk. Hent dit K7-kort her (gratis) og oplys din alder i billetlugen.

PRESSEFOTOS kan hentes HER

PROGRAM kan hentes HER

LÆS mere om Rønne Theater HER.

Forestillingen er støttet af:
Augustinus Fonden; Brdr. E., S. og A. Larsens Legat; Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond; Hoffmann og Husmans Fond; Knud Højgaards Fond; Lemvigh-Müller Fonden; Sparekassen Bornholms Fond; Wilhelm Hansen Fonden; William Demant Fonden; Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Aase og Ejnar Danielsens Fond.

Sted

Rønne Theater

Pris

Fra 115 kr til 225 kr.
KØB billet