Dato og klokkeslæt

31. aug–14. sep 19.30–21.15

BUSTER

- verdens bedste slapstick!

BUSTER er en ordløs, fysisk komedie som følger slapstick-performeren, Kasper Ravnhøj, i hans forsøg på at lave verdens bedste slapsticknummer. Det er historien om det lille menneskes ukuelige kamp mod altid overvældende odds. Kampen for at holde hovedet højt mens man falder på halen. En tidløs hyldest til Buster Keaton og slapstick-genren for alle aldre.

Publikum bliver vidner til performerens slidsomme arbejde, der resulterer i en vildtvoksende og eskalerende serie af stunts og gags. Forestillingen breder sig også ud over scenekanten og integrerer publikum som del af den samlede oplevelse.
Grundhistorien inden for genren er altid den samme: det lille menneskes kamp mod større magter. Derfor er forestillingen urkomisk og eviggyldig med tydelige paralleller til det moderne livs udfordringer. Inspirationen kommer blandt andet fra den uforlignelige komiker Buster Keatons liv og virke, (1895-1966), hvis timing, humor og halsbrækkende vovemod er en stadig inspirationskilde for klovne, komikere og performere over hele verden.

Spiller på Rønne Theater – 31.8.-14.9. 2024, kl. 19.30. Varighed: 60 min.
Billetsalget åbner den 25. maj.

Producent:
Bornholms Teater i samarbejde med dansekompagniet Mute Comp.
Foto: Michael Brøndum

Medvirkende
Koreograf og performer: Kasper Ravnhøj
Instruktør: Jens Svane Boutrup
Scenograf: Johan Kølkjær
Dramaturg: Klaus Hildebrand Frederiksen

Sted

Rønne Theater
Køb billet - fra 25. maj.