Dato og klokkeslæt

15.–19. sep 10.00–16.00

Postyrium - Rønne

- mobilt teater legeunivers for børn

Postyrium er en eventyrlig verden og teaterlegeplads produceret af Frede Stær for Det Kgl. Teater. Den er primært målrettet børn fra 4 til 10 år og deres voksne, samt skoler og institutioner, og har været på besøg i hele landet siden 2022 – og nu er turen kommet til Bornholm, som får besøg af Postyrium under Bornholms Kulturuge 2023.

Det er ikke en udstilling. Det er ikke en forestilling. Det er en helt særlig interaktiv teaterlegeplads. Postyrium består af 3 containere opstillet i en hestesko. Der er to værter, som står parat til at tage i mod og indlemmer børnene i teatrets verden igennem en lille fortælling. Bagefter skal man gå på opdagelse selv.
Man kan klæde sig ud i farvestrålende kostumer og optræde på Gamle Scene, danse med balletbørn foran et stort spejl som til rigtig ballettræning, lytte sig ind på forskellige instrumenter fra en orkestergrav og opleve operaens forskellige stemmer. Med andre ord tilbyder Postyrium børnene (og de voksne, der følger med) en legende og intuitiv introduktion til scenekunsten, mens de bevæger sig gennem forløbet i de 3 containere.

OBS: Der vil være tidspunkter i dagtimerne på hverdage, hvor Postyrium vil være forbeholdt børn fra de bornholmske skoler og institutioner. Adgang er GRATIS.

Sted

Gården bag Musikhuzet ved St. Torv i Rønne.

Pris

GRATIS